Winkelwagen

Bas Vellekoop

Bas Vellekoop studeerde aan The Royal Academy of Arts in Den Haag. Voor zijn studie werkte hij al geruime tijd bij interieurstudio’s aan verschillende projecten. In 2010 is Bas zijn eigen studio begonnen in het hart van Den Haag, waarbij de focus ligt op product ontwerpen. Sindsdien heeft hij al verschillende presentaties neergezet bij o.a. The Dutch Design Week in Eindhoven, Blickfang Basel en Object in Rotterdam.

Als interieurarchitect en designer streeft Bas in zijn ontwerpen naar duurzaamheid, schoonheid en gebruiksvriendelijkheid. In ieder ontwerp spelen zelfs de kleinste details een belangrijke rol in het totale design.

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa