Winkelwagen

Ruilen & retourneren

14 dagen bedenktijd

U heeft 14 dagen de tijd om het product te bekijken en eventueel uw aankoop te ontbinden. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Maatwerk producten kunnen wij niet retour nemen omdat ze naar uw wensen zijn geproduceerd.

Aanmelden van een retour

Om uw retour snel te kunnen afhandelen adviseren wij het retourformulier te gebruiken. Stuur deze binnen 14 dagen ingevuld op naar: service@odesi.nl

Na een eventuele aanmelding van uw retour, heeft u vervolgens nogmaals 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen.

› Download het retourformulier

Retour via de post

Artikelen die per pakketpost zijn geleverd kunnen op dezelfde manier worden geretourneerd. Hiervoor kunt u eerst een volledig ingevuld retourformulier naar Odesi mailen.  Na onze schriftelijke accodering kunt u het aangekochte product retourneren. U bent zelf verantwoordelijk voor deze retourzending. Dit betekent ook dat de directe kosten voor het terugzenden voor uw eigen rekening komen. Wij vragen u om, voor zover redelijkerwijs mogelijk, de originele verpakking te gebruiken.

Retouradres:

Odesi / Jos Dusseldorp Transport B.V.
T.a.v. Afdeling Opslag Odesi
Galileïstraat 45
7131 PE Lichtenvoorde

 

Retour via meubeltransport

Grote artikelen die bij u thuis zijn uitgepakt, gemonteerd of via pallettransport zijn bezorgd, kunnen op afspraak bij u worden opgehaald. Odesi kan dit transport voor u organiseren. De retourkosten hiervoor bedragen in Nederland en België €85 (incl. btw). Deze verrekenen wij met uw restitutie.

Tarieven voor andere landen vindt u op: www.odesi.nl/service/bezorging-levertijd/

Voorwaarden

Belangrijk is dat u tijdens het bedenktermijn zorgvuldig dient om te gaan met het product en de verpakking. Eventuele gebruikssporen of schade aan het product of de verpakking kunnen leiden tot waardevermindering van het aankoopbedrag. Lees onze algemene voorwaarden voor de complete informatie.

› Lees onze algemene voorwaarden

Tijdens ontvangst van uw meubel attenderen wij u erop het meubel goed te inspecteren voordat de transporteur het bij u achterlaat. Is er iets niet in orde met het product, neem dan per direct contact met ons op. Wij zullen u voorzien van een passende oplossing.

Terugbetaling

Zo spoedig mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping, betalen wij u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
De retourkosten voor de meubels worden in mindering gebracht van het aankoopbedrag indien wij het meubeltransport voor u verzorgen.

› Bekijk de transport-. retourtarieven

Europees modelformulier herroeping

Conform de Europese wetgeving is het ook mogelijk om naast ons eigen retourformulier het Europese modelformulier te gebruiken.

› Europees modelformulier voor herroeping

Voorwaarden Made 2 Measure

Retour: Wij bieden geen recht van retour op alle M2M producten omdat deze buiten de standaard collectie vallen en de tafel ‘op maat’ wordt gemaakt voor de klant. Wel bieden wij u 2 jaar garantie op de kwaliteit van het product. Voor extra informatie, kunt u contact met ons opnemen.
 
Levertijd: Normaliter 4-6 weken. Kan langer duren vanwege drukte bij de fabrikant. Wij zullen u hierover informeren.
 
Onderhoud: Zie onze algemene onderhoud en service voorwaarden.
Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa