Winkelwagen

Djanim Fabian van der Schalk

Djanim Fabian van der Schalk ontwerpt, produceert en creëert interieurs en verlichtingselementen. Zijn stijl is speels, uitdagend en organisch. De basiskracht van Djanim is het vermogen om karakteristieke en tegelijkertijd altijd passende ontwerp oplossingen te creëren. Zijn hedendaagse en toekomstige doelen zijn om zijn vaardigheden naar een steeds hoger level te brengen en om ontwerpen te blijven maken met maar één doel: mensen blij maken.

Djanim werkt zelfstandig onder ‘Fabiani’. Deze studio ontwerpt interieurs voor zowel de particuliere als de zakelijke markt en is actief in verlichting

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa