Winkelwagen

Kees Marcelis

Kees Marcelis is al ruim twintig jaar professioneel bezig met interieur en ontwerp. Hij volgde opleidingen aan het Hout- en meubileringscollege en de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht.

Met een medestudent begon hij een bureau voor interieurarchitectuur, waarin zij acht jaar samengewerkt hebben. Hierna besloot hij alleen verder te gaan onder de naam ‘Studiokeesmarcelis’.

Met zijn bureau realiseert hij in binnen- en buitenland uiteenlopende ontwerpen voor architectuur, interieur en vormgeving. In al deze jaren heeft Kees een eigen stijl ontwikkeld dat te herkennen is aan sterk lijnenspel, kleur- en lichtgebruik.

Dit komt ook terug in zijn meubel ontwerpen voor Odesi. Zijn ontwerpen hebben rust, kracht en karakter.

“Met veel plezier ontwerp ik meubels voor Odesi. Het uitgangspunt is altijd om iets bijzonders te maken. En hiervoor krijg ik de creatieve vrijheid. Odesi is voor mij een sparringpartner waarmee ik een schets in mijn tekenblok ontwikkel tot een mooi en duurzaam meubel.

De Stone salontafel is het eerst meubel dat ik met Odesi maakte. Men is vaak verrast dat dit ontwerp uit 4 identieke delen bestaat. Juist de lege ruimte is de kracht van dit ontwerp, het is een object waar je naar blijft kijken. “

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa