Winkelwagen

marc th. van der voorn

Marc heeft interieur architectuur gestudeerd aan de Groningse kunstacademie Minerva.

Kenmerkend aan zijn ontwerpen is “de verrassing”. In elk ontwerp zit iets onverwachts. Vaak sterk gestileerd, en intelligent qua constructie. Deze is vaak goed zichtbaar en onderdeel van het ontwerp. Zijn ontwerpen zijn tijdloos, vaak met traditionele materialen die hij net anders toepast.

“Ik raak geïnspireerd door het productieproces. De eerste modellen maak ik daarom altijd zelf in mijn studio. Zo ontstaat een nieuw ontwerp in mijn eigen handen. Voor mij is het ontwikkelen van een nieuw model eigenlijk een feestje.”

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa