Winkelwagen

Marjolein kap

De stijl van Marjolein staat voor “no-nonsens”, eenvoud, praktisch toepasbaar, duurzaam en tijdloos. In de loop der jaren heeft zij een herkenbare stijl ontwikkeld, dat het beste te omschrijven is als ‘krachtig en sober beeld met aandacht voor details’. De combinatie van deze kenmerken zijn te zien in haar ontwerpen voor Odesi.

Marjolein Kap is in 1998 afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. In 2005 heeft zij Kap+Berk opgericht, een bureau voor meubel-, interieur- en architectuurontwerp.

“Ik heb sterk het geloof dat de omgeving waarin we wonen en werken, een enorme invloed heeft op mensen. Vanuit dit gegeven én door vraagstukken uit de (interieur)praktijk ontstaan mijn meubelontwerpen.”

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa