Winkelwagen

Peter van de water

Peter van de Water is een Amsterdamse meubel en interieur ontwerper. Hij studeerde in 1994 af aan de kunstacademie st. Joost in Breda in de richting architectonische vormgeving. Na een aantal jaar ervaring op te hebben gedaan in het werkveld begon Peter in 1999 zijn eigen ontwerpbureau. Een bureau dat zich richt op het ontwerpen van interieur en meubels.

Inmiddels zijn de ontwerpen van Peter in productie bij verschillende aansprekende meubelmerken en nu ook bij Odesi. Typerend voor de meubels van Peter van de Water is hun intelligente eenvoud in vorm, functie en constructie. Een enkel sterk idee uitgevoerd naar een herkenbaar ontwerp. De ontwerpen van Peter van de Water zijn dan weer minimalistisch abstract, dan weer eenvoudig figuratief, maar altijd zorgvuldig uitgewerkt en uitgevoerd. Tijdloos en duurzaam in ontwerp en uitvoering.

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa