Winkelwagen

Remy Meijers

Remy creëert zijn meubels vanuit het standpunt van interieurarchitectuur, waarbij het gebruikelijk is dat gehele interieurs zeer specifiek voor de gebruiker gemaakt worden. Vaak zijn er dan geen bestaande meubels te vinden die passen in de totaalomgeving.

De filosofie van Remy’s ontwerpen is dat zij aansluiten in een totaalomgeving en niet als een opzichzelfstaand product, ook al kunnen deze laatste prachtig zijn. Vanuit deze gedachte heeft hij een serie meubels voor Odesi ontworpen.

Remy Meijers is afgestudeerd in de richting Architectonische vormgeving: interieur- en meubelontwerp, aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Hij werkt zelfstandig onder ‘Remy Meijers interieur architectuur’. Een bureau dat interieurs ontwerpt voor de particuliere en zakelijke markt.

Sinds 2014 is Remy Meijers ook regelmatig op televisie te zien. Voor RTL4 is hij gastpresentator bij het programma RTL Woonmagazine.

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa