Winkelwagen

Ronald Knol

Ronald is in 2005 gestart met zijn eigen meubelstudio. Onder het RKNL-label ontwerpt hij meubels op maat en collectie modellen zoals voor Odesi.

Voor Ronald Knol draait het om persoonlijkheid, ook bij meubels. Dit bereikt hij in vele gevallen door strakke lijnen en afwerking, te combineren met zachte vormen. De ‘aaibaarheid’ van het product speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast staan de onderlinge verhoudingen van de componenten centraal, met als doel een uitgebalanceerd meubel te creëren.

“Het is voor mij dan ook een compliment als mensen de neiging niet kunnen weerstaan om een meubel aan te raken. Het is lang puzzelen, en het gaat soms maar om millimeters. Je ziet het verschil soms niet eens, maar je voelt het wel. Dat is vaak wel het verschil tussen een goed of slecht meubel.”

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa