Winkelwagen

Design meubel trends in 2019

Trend forecasting 2019

Lees nu alles al over de belangrijkste design meubilair trends die in 2019 gaan spelen, zodat u hier alvast rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van uw nieuwe meubilair.

We zitten nog volop in 2018, maar nu al is bekend wat de trend in 2019 wordt. Ieder jaar bespreken interieuradviseurs en experts de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kleuren, meubels en hoe het interieur op prachtige wijze kan worden samengesteld.

Gedurende de IMM in Keulen kwamen deze trends al goed naar voren. Meubelmakers en interieuradviseurs hebben daar prachtige meubels en interieurs samengesteld om nu al te tonen wat er in 2019 allemaal aan gaat komen. Natuurlijk houden wij u bij Odesi ook graag op de hoogte van deze trends. Daarom vindt u in dit artikel diverse trends die in 2019 gaan spelen.

#1 Pastelkleuren komen weer helemaal terug

Pastelkleuren, en dan vooral beìge kleuren die grenzen aan de natuurlijke kleur van hout, komen in 2019 weer terug. Deze kleuren kenden de afgelopen jaren ook al een enorme populariteit, vooral door de unieke effecten die pastelkleuren in combinatie met matte kleuren kunnen vormen.

We gaan pastelkleuren weer in een groot aantal elementen terugzien. Van kleine details in grote kledingkasten tot eetstoelen in een pastelkleurig model. Dit biedt allerlei nieuwe mogelijkheden om het interieur op eigen wijze samen te stellen. Daarnaast komen deze moderne kleuren ook weer actief terug in een andere trend: schilderijen.

#2 Donker hout wordt een belangrijke trend

Hout is natuurlijk dé trend van 2018, maar ook in 2019 gaan we hier weer volop van genieten. Vooral donker hout keert terug in het interieur. Zwarte en donkerbruine planken worden in steeds meer meubels verwerkt, vooral meubels die aan de zijkanten van de kamer staan.

Donkere kleur massief hout (Charcoal) is ook bij Odesi al een lange tijd verkrijgbaar. U ziet deze houtsoort en kleur onder andere goed terug in de Maas, Slide, Solid, Stringer en de design bijzettafel Frames.

#3 Ongebruikelijke vormen krijgen meer aandacht

Strakke lijnen en goede verhoudingen zijn al jaren belangrijke trends binnen het interieur maar in 2019 zullen ook ongebruikelijke vormen meer aandacht krijgen. Een goed voorbeeld van deze meubels en accessoires zijn de Belly eettafel en de Stone salontafel.

#4 Glas gaat weer een belangrijke rol spelen

Al jaren is glas één van de populaire trends in veel interieurs en ook in 2019 gaan we het materiaal weer ontzettend vaak terugzien. Steeds meer meubels worden met glas geproduceerd om net even die extra dimensie toe te voegen. Niet alleen transparant glas maar ook matglas wordt in 2019 weer een belangrijk onderdeel binnen designs.

Odesi gaat met de nieuwste trends mee

Zoals u al uit dit artikel heeft kunnen opmaken, zijn veel van onze meubels goed afgestemd op de trends die de komende jaren gaan spelen, zowel in 2018 als 2019. Dankzij ons tijdloze designs kunt u met deze trends meegaan en steekt u uw eigen interieurstijl eenvoudig in een nieuw jasje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa