Winkelwagen

Eettafel als bureau of werktafel

Design eettafels om aan te werken

eettafel licht eiken design Marc Th. van der Voorn

Daarom wordt er steeds vaker gekozen om aan de eettafel te werken. De eettafel wordt vaak als bureau of werktafel gebruikt en het voelt ook erg vertrouwd om in je eigen woning te werken.Voordat u de eettafel als bureau of werktafel gaat gebruiken, geven wij u een aantal tips! Zo zet u uw eettafel in een handomdraai om naar een bureau en weet u zeker dat u hier in alle comfort aan kunt werken.

Tip 1. Kies een fijne plek uit in uw huis

Probeer de eettafel op een prettige plek in uw woning te plaatsen waar er genoeg zon-, en daglicht binnen komt. Dit levert namelijk een positieve bijdrage op uw gezondheid en uw concentratie. Te weinig (dag)licht, wordt u sneller moe.

Tip 2. Creëer voldoende ruimte om u heen

Een veel voorkomend probleem van thuiswerkers is dat zij vaak worden afgeleid doordat er te veel spullen in het zicht staan. Hierdoor is het lastig om volledig geconcentreerd aan het werk te gaan. Daarom raden wij u aan om de ruimte rondom de eettafel zo veel mogelijk op te ruimen. Dit voorkomt een opruimdrang en zorgt er ook voor dat u rustig aan tafel kunt zitten zonder afleidingen om u heen.

Tip 3. Een opgeruimde eettafel

Om verdere afleidingen te voorkomen, raden wij u aan om de eettafel op te ruimen. Er staan ongetwijfeld diverse accessoires die u graag binnen bereik hebt, maar veel van deze accessoires kunnen ook weer voor afleiding zorgen als u langdurig geconcentreerd wilt werken.

Tip 4. Comfortabel zitten

U heeft voor uw eettafel ongetwijfeld al goede stoelen uitgekozen maar over het algemeen zit u tijdens het eten 30 tot 60 minuten aan tafel. Voor een regulaire werkdag zitten de meeste eetkamerstoelen vaak minder comfortabel, omdat u vaak langer aan tafel spendeert. Daarom raden wij u aan om een speciale stoel aan te schaffen dat een goede zitcomfort en extra steun in uw rug biedt. Zo voorkomt u rug-, schouder- en nekklachten wanneer u lang achter een computer werkt.

Geschikte design eettafels om aan te werken

Odesi biedt een mooie selectie design eettafels waar u zowel comfortabel aan kunt eten en werken. Zo zijn de  Stringer en de Branch ideale tafels voor uw werk-, en leefomgeving.

De Stringer tafel biedt ook een extra dimensie namelijk dat de kabels, van uw computer of laptop, op een terloopse manier naar de grond geleid kunnen worden doordat het blad is vormgegeven met inkepingen aan beide uiteinde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa