Winkelwagen

Dutch Design Dock

Nieuwe designs van gevestigde merken op Dutch Design Dock

Dutch Design Dock - Eettafel Odesi

Opzoek naar een nieuw pronkstuk voor je interieur? Kom dan op 16, 17 of 18 september naar Dutch Design Dock in Nieuwegein. Hier kun je genieten van de nieuwste designmeubels van een varia aan merken.

Odesi presenteert

Dutch Design Dock 2

Kom Odesi bezoeken op de Dutch Design Dock. Odesi heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Het merk heeft namelijk een kleine make-over gehad, net als de website. De perfecte gelegenheid om daar nog wat nieuwe designs aan toe te voegen. Op de Dutch Design Dock worden de nieuwe producten gepresenteerd. Van deze producten kun je vooral strakke designs en natuurlijke materialen verwachten. Uiteraard zijn ook de huidige meubels op de beurs te bewonderen. Breng een bezoek aan onze stand: 4 D005.

Odesi staat bekend om haar strakke en tijdloze designs van designers als Remy Meijers en Marc Th. van der Voorn. De nieuwe producten maken deze belofte eveneens waar. Beide ontwerpen bevatten een combinatie van natuurlijke materialen zoals massief essen hout en metaal. De producten zijn vanaf begin september verkrijgbaar.

Een bezoek brengen aan Dutch Design Dock

Je kunt de beurs van 16 – 18 september bezoeken. Op 16 september is de beurs geopend voor consumenten en op 17 en 18 september uitsluitend voor vak gerelateerde bezoekers. Combineer je bezoek aan de beurs met de Najaarsbeurs in De Woonindustrie dat ernaast gelegen is, meer informatie daarover vind je hier.

Zondag 16 september: Consumenten dag van 10:00 uur tot 17:00 uur
Maandag 17 september: Vakdag van 10:00 uur tot 20:00 uur
Dinsdag 18 september: Vakdag van 10:00 uur tot 20:00 uur
Let op: de ingang van Dutch Design Dock is via de hoofdingang van De Woonindustrie.

Benieuwd naar de huidige Odesi collectie? Bekijk hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa