Winkelwagen

Hoera, Odesi bestaat 10 jaar!

Hoera, Odesi bestaat 10 jaar!

Odesi 10 jaar Slide Odesi

Dit jaar bestaat Odesi 10 jaar. In de afgelopen jaren is Odesi uitgegroeid van platform voor designers tot Nederlands designlabel. Het eerste ontwerp kunnen wij ondertussen een design klassieker noemen: eettafel Slide van Remy Meijers heeft al menig leefruimte mogen sieren.

In 2008 werd Odesi opgericht vanuit een hobby. Zo begon het als een platform voor bekende en opkomende designers. Samen met Odesi ontwierpen en ontwikkelde zij nieuwe designs. Odesi groeide uit tot merk en sinds dit jaar is zij een nieuwe koers gaan varen. Nu is het een Nederlands designlabel dat uitsluitend samenwerkt met designers.

Het begon allemaal met eettafel Slide van Remy Meijers, het eerste meubel van Odesi. Eettafel Branch van Marc th. van der Voorn en vele andere ontwerpen volgden. Eettafels hebben gedurende de 10 jaar een belangrijk aandeel gehad in de collectie van Odesi. Uiteindelijk groeide de eettafels uit tot hoofdproductcategorie. Dankzij het tijdloze design passen de eerste ontwerpen ook nu nog in ieders interieur.

Combinatie van design en materiaal

Odesi 10 jaar Belly OdesiTijdloos design is precies waar Odesi voor gaat en staat: tijdloze designs van Nederlandse bodem die in ieder interieur gesierd kunnen worden. De designs van Odesi hebben een geraffineerde uitstraling, mede dankzij het duurzame materiaal. De meubels worden geproduceerd van duurzame materialen. Zo wordt er veel gewerkt met natuurlijk eiken- en essenhout en het stevige materiaal Fenix NTM. Dit duurzame materiaal heeft een matte finish en een zelf herstellend vermogen waardoor het erg aantrekkelijk is voor de toepassing op meubels.

Duurzaam en tijdloos

Doordat de designs van Odesi tijdloos en duurzaam zijn, denken wij graag mee met de klant om zoveel mogelijk uit het meubel te halen. Daarom doen wij ons best om de klant zo goed mogelijk te adviseren over de onderhoud van het meubel. Om het product vele jaren mee te laten gaan, verkopen wij verschillende onderhoudsproducten. Wij geven de klant tips & tricks hoe zij dit het beste kunnen toepassen.

Nieuwe designs

Odesi 10 jaar Bold Odesi

Twee van Odesi’s ontwerpers hebben ook dit jaar weer vernieuwende meubels voor Odesi ontworpen. Zo heeft Remy Meijers een nieuwe eettafel ontworpen die net als zijn voorgaande ontwerpen een karakteristieke uitstraling heeft. De tafel is mogelijk nog krachtiger, eettafel Bold is een echte eyecatcher. Naast een nieuwe eettafel is er ook een nieuwe salontafellijn toegevoegd aan de collectie. Salontafel Stitch van Marc Th. van der Voorn heeft een elegante en verrassende uitstraling. Je kunt de verschillende maten en materialen combineren in elke mogelijke manier die je maar kunt bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa