Winkelwagen

Design interieur: 5x sfeervolle toevoegingen

5x sfeervolle toevoegingen voor een design interieur

De decembermaand vraagt om warme kleuren om het huis aangenaam aan te laten voelen. Met een kleine ingreep of aanvulling kun je al een groot verschil maken in een design interieur. Wij hebben 5 Odesi producten op een rij gezet die heel goed passen in een winters interieur. Daarbij is gekeken naar de warme uitstraling, kleurgebruik én zachte texturen. Bekijk hieronder de 5 producten waarmee je een verschil kunt maken.

Compositie in huis

Een van de uitvoeringen van de design Stitch salontafel lijn is in het materiaal essenhout met een beige grijs frame. Het hout en de kleur van het stalen frame complementeren elkaar en zorgen voor een warme uitstraling. De design salontafels kunnen in elk mogelijke compositie gepresenteerd worden, naast of los van elkaar. Wat zou een glas rode wijn mooi staan op deze salontafel.

Salontafellijn Stitch, uitvoering essenhout Silk en beige grijs frame.  – vanaf € 550,00 – bestel hier

Warme voeten

Een karpet kan een goede aanwinst zijn in de decembermaand. Als de kou naar binnen sluipt, kun jij in huis genieten van de comfort van het vloerkleed. Onze karpetten zijn gemaakt van 100% zuiver scheerwol uit Nieuw-Zeeland en zijn met de hand gemaakt. Een mooi product waar u de menselijke passie en het gevoel voor harmonie in terugziet.

design interieur

Karpet Twine 100% wol – bestel hier
Karpet Tracks 100% wol – bestel hier

Vergeten hoekjes

Bijzettafel Frames heeft een strakke uitstraling door zijn lijnenspel. Door de warmte van het hout en de verkrijgbare kleuren past het design goed in een warm interieur. De bijzettafels kunnen goed gebruikt worden om vergeten hoekjes mee af te stylen. In de decembermaand kunnen de bijzettafel ook naast de bank een aanvulling zijn, bijvoorbeeld om je koffie op te plaatsen wanneer jij heerlijk op de bank zit. Bijzettafel Frames komt in een set van 2.

design interieur

Design bijzettafel Frames – set van 2 – bestel hier

Stitch tray

De absolute eyecatcher is het marmeren plateau ‘Stitch tray’. Plaats hier kerstaccessoires of gebruik hem tijdens de kerstdagen als presenteerblad voor mooie gerechten of drankjes. Wist je dat de Stitch tray aansluit op de Stitch salontafellijn? Door een uitsparing in het onderblad is het plateau te plaatsen op het frame. Uiteraard is de design tray ook ideaal voor los gebruik zoals op een eettafel.

Marmeren Stitch Tray, verkrijgbaar in zwart en wit – bestel hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa