Winkelwagen

Werktafel Type

Eet- en werktafel Type samen te stellen naar wens

Eet- en werktafel TypeBen je al langere tijd opzoek naar de werktafel die voldoet aan al jouw wensen? Deze maand hebben wij een nieuwe tafel geïntroduceerd: eet- en werktafel Type. Het design is multifunctioneel, niet alleen in het gebruik maar ook in het design. De tafel heeft namelijk meerdere variaties waardoor hij helemaal naar eigen smaak en wens is samen te stellen.

Comfort luxury

Een multifunctioneel design betekent niet alleen dat de tafel voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. In dit geval betekent het ook dat je de tafel naar jouw behoeften kunt samenstellen. Het fijne van het design zijn de U-vormige poten die een elektra opbergbak bevatten voor het weg werken van snoeren en opladers. De U-vormige poten zijn ook zonder elektra opbergbak te kiezen. Zo kun je zelf de indeling van de tafel bepalen, bijvoorbeeld aan de linkerkant een U-vormige poot met elektra opbergbak en aan de rechterkant een poot zonder elektra opbergbak. Omdat de tafel uit 3 onderdelen bestaat (2 poten en tafelblad) is hij ook nog eens erg gemakkelijk in elkaar te zetten.

De basislijn van Odesi bieden wij de Type tafel aan in de formaten 240×100 en 300×100 cm. De U-vormige tafelpoten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart die in onze basis collectie zitten. Het tafelblad is verkrijgbaar in massief essen, essen fineer op multiplex en Fenix Nero Ingo op multiplex in Bianco Kos (wit) en Nero Ingo (zwart).

De Type biedt ook vele mogelijkheden aan voor de projectmarkt namelijk:

  • het zelf samenstellen van de tafelpoten
  • het zelf bepalen van het formaat tafelblad
  • het zelf bepalen van de kleur uit de Fenix NTM kleurenassortiment
  • het zelf bepalen van de kleur poten uit de RAL kleurenassortiment

Ontwerper Basten Leijh

Eet- en werktafel Type is ontwikkeld om in te spelen op de steeds groter groeiende behoefte aan thuiswerken en het steeds huiselijker worden van kantoor interieurs. Met deze duo functionaliteit in gedachten gaf Basten Leijh de tafels een geïntegreerde elektra opbergbak. De naam Type komt dan ook vanuit de werkzaamheden die naar aller waarschijnlijkheid op de tafel worden uitgevoerd, zowel vanuit huis als op het werk. De industriële look van ‘coated steel’ in combinatie met een essenhoutenblad of een Fenix NTM blad, maakt dat je lang van deze tafel kunt genieten door de tijdloze uitstraling.

Basten Leijh studeerde af aan de Design Academy Eindhoven als productdesigner. Hij specialiseerde zich in conceptontwikkeling en design en het daaraan onlosmakelijk verbonden strategische advies aan ontwerpers en bedrijven. Sinds 2005 beweegt zijn studio Bleijh in en om het gebied van mobiliteit, meubel- en licht ontwerp maar ook op het gebied van duurzaamheid in de vorm van het ontwerpen van afval oplossingen. Basten gelooft in de samensmelting van vorm en functie dus bedenkt hij karaktervolle producten die feilloos aansluiten op de behoeften en wensen van de gebruikers. Zijn producten maken het dagelijkse leven beter, mooier en niet te missen: praktischer.

> Ontdek alle mogelijkheden van werktafel Type

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa