Winkelwagen

Made 2 Measure

Made 2 Measure: tafelbladen op maat

De vraag naar tafelbladen op maat groeit en het aanbod groeit mee. Ook bij Odesi geven we gehoor aan deze vraag.

In een stijlvol interieur hoort een bijpassende eettafel. Dit staat pas volmaakt wanneer ook het formaat van de tafel aansluit bij de ruimte. Bij Odesi bieden wij tafelbladen tussen 180 cm en 300 cm (indien langer, vraag naar de mogelijkheden). Een paar centimeter langer of korter doet namelijk al wonderen.  Wij denken graag met u en de klant mee voor de perfecte maat in jouw interieur.

Type

De nieuwste werk- en eettafel Type komt in veel verschillende opties. Van tafelblad met Fenix Nero Ingo op Multiplex tot een massief essenhouten blad en van tafelpoten met elektra opbergbak tot aan de verschillende kleuren tafelpoten. Je kunt de tafel helemaal naar eigen behoeften samen stellen. Het kiezen van de exacte maat van het tafelblad kan dan niet achter blijven. Type is een van de vier tafels waarvan het blad op maat gemaakt kan worden, zoals we dat noemen: Made 2 Measure. De tafel wordt in verschillende formaten aangeboden: rechthoekig, rond, ovaal en statafel.

tafelbladen op maat Type

> Bekijk de mogelijkheden voor Type M2M

Bold

Eettafel Bold naar het ontwerp van Remy Meijers is een statige tafel met een solide uitstraling en een blad dikte van 6 cm dik. De perfecte tafel om een mooie strakke ruimte mee in te richten. De tafel wordt in de basiscollectie aangeboden in 240 cm en 280 cm. Onze Made 2 Measure service biedt eettafel Bold aan vanaf 180 cm tot aan 300 cm.

tafelbladen op maat Bold

> Bekijk de mogelijkheden voor Bold M2M

Stringer

Ook Stringer van Bas Vellekoop valt onder de Made 2 Measure service. Deze tafel is geschikt voor zowel werken als eten, een echte leeftafel dus. Het design van Stringer is verrassend. Het tafelblad van Stringer heeft inkepingen aan beide zijkanten, hierdoor worden kabels op een terloopse manier naar de grond geleid. Onze Made 2 Measure service biedt eettafel Stringer aan vanaf 180 cm tot aan 300 cm.

tafelbladen op maat Stringer

> Bekijk de mogelijkheden voor Stringer M2M

Branch

De design tafel Branch is een karakteristieke tafel door zijn opvallende poten en de zwarte metalen details. De Branch tafel is een geliefd ontwerp omdat het zowel te gebruiken is als eettafel of werktafel/bureau. Onze Made 2 Measure service biedt eettafel Branch aan vanaf 180 cm tot aan 300 cm.

tafelbladen op maat Branch

> Bekijk de mogelijkheden voor Branch M2M

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bekijk de Made 2 Measure pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis retouren in 30 dagen

Niet tevreden, geld terug garantie voor 30 dagen.

Uitstekende klantenservice

Wij behandelen alle vragen binnen 24 uur

100% Beveiligde betalingen

Ideal / PayPal / MasterCard / Visa